320 Hastayı Evlerinde Ziyaret Ettiler

320 Hastayı Evlerinde Ziyaret Ettiler

Denizli'de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, temmuz ayından bu yana birliğe bağlı sağlık kurumlarından tedavi hizmeti alan 320 hastanın evinde ziyaret edilerek durumu hakkında bilgi alındığını söyledi.

A+A-

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun iki hafta önce Antalya'da yapılan Sağlık Bakanlığı Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı'nda sağlık kurumları yöneticilerinin sağlık hizmeti alan hastaları evlerinde ziyaret etmeleri talimatı verdiğini açıklayan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Berna Öztürk, temmuz ayından bu yana hastaları evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Bakanın talimatıyla ev ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Öztürk, "Genel Sekreterlik olarak Temmuz ayında başlattığımız bu uygulama ile ben, daire başkanları, uzmanlar, hastanelerde görevli yöneticilerle birlikte her ay hastanelerimizden hizmet alan hastaları evlerinde ziyaret ediyoruz. Şimdiye kadar 320 hasta ziyareti gerçekleştirdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her evresinde başvurulan sağlık hizmetlerinin geliştirilmesinde bakanlık politikalarının gereğine inanıyor ve bu politikaları en iyi uygulayan bir kurum olmayı hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.