30 Yıllık Çınarlar Teleferikte

30 Yıllık Çınarlar Teleferikte

Sarayköy Belediyesi, “30 YILLIK SEVGİLER TELEFERİKLE BULUŞUYOR” projesi kapsamında ilk misafirlerini ağırlamaya başladı

A+A-

 

Sarayköy Belediyesi, “30 YILLIK SEVGİLER TELEFERİKLE BULUŞUYOR” projesi kapsamında ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. Evliliklerinde 30. yılını tamamlamış olan Sarayköylü vatandaşlar, ilk önce muhteşem bir manzaraya sahip teleferik ile Üst İstasyon Bölgesi’ne çıktılar. Burada seyir teraslarında yapılan geziden sonra Denizli manzarası eşliğinde dinlenme ve yemek molası verildi. Geziye katılan vatandaşlara karlı havaların vazgeçilmezi olan sucuk ekmek ikram edildi. Daha sonra Yayla Bölgesi’nde devam eden gezi, doğa yürüyüşü ve mis gibi çam kokuları içinde içilen çaylar ile sona erdi.

 

Bu özel gün için Başkan Özbaş’a teşekkür eden vatandaşlar “Teleferik yapıldıktan sonra gitmek için fırsatımız olmamıştı. Başkanımız sağ olsun bizleri düşündü ve burada bizi misafir etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dediler.

 

Önceden planlanmış programları olduğu için bugün yapılan geziye katılamadığını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Bugün teleferikte ilk misafirlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Çok güzel bir havada, Denizli’nin zirvesinde güzel bir gün geçirdiler. İnşallah bizde programlarımız uydukça onlara katılmaya çalışacağız. Katılan tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teleferik gezimiz gerçekten çok büyük ilgi görüyor ve bu hafta boyunca devam edecek. Katılmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilirler. Uzak mahallelerimizde oturan vatandaşlarımız da muhtarlarımız ile temasa geçebilirler. Gitmek isteyen tüm vatandaşlarımızı orada ağırlamaktan onur duyacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.