30 Ağustos Zaferi Mevcudiyetimizin Temelidir

30 Ağustos Zaferi Mevcudiyetimizin Temelidir

Biliyoruz ki Yüce Türk Milleti neyle karşılaşırsa karşılassın dimdik ayakta kalmayı başarır.

A+A-

Bizler birlik ve beraberlik  şuuru çerçevesinde, Cumhuriyetimizin ve mevcudiyetimizin temeli olan 30 Ağustos Zaferi'ni  buruk bir şekilde anıyor ve  kutluyoruz.Biliyoruz ki Yüce Türk Milleti neyle karşılaşırsa karşılassın dimdik ayakta kalmayı başarır.

Bugün bizlere düşen, bütün imkansızlıklara, bütün yokluklara ve her türlü zulme  rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır.

Bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan cumhuriyetimiz, aziz milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha da kalkınmakta, daha da güçlenmekte, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir.

İnanıyorum ki Türkiye, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün kardeşliğimize kast eden terör ve benzeri tüm tehditlerin üstesinden gelecek, çok daha parlak, çok daha aydınlık bir geleceğe kavuşacaktır.

Bu anlamlı gün dolasıyla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Aynı şekilde, bugün, yurt içinde teröre karşı üstün bir mücadele yürüten, bölgesel ve küresel barışın tesisi için yurt dışında görev üstlenen Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin tüm mensuplarına da şükranlarımı sunuyorum.

Büyük Zafer'in  ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, bütün hemşerihlerimi  sevgiyle selamlıyorum.''

Gürcan Güven

Çivril Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.