30 Ağustos Eşsiz Kahramanlık Örneğidir

30 Ağustos Eşsiz Kahramanlık Örneğidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, 30 Ağustos Zafer Bayramının en önemli anlamının Türk milletinin en ağır şartlarda da olsa mutlaka kurtuluşunu sağlayacağının göstergesi olduğunu bi

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan MHP  Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip,  30 Ağustos Zafer Bayramının en önemli anlamının Türk milletinin en ağır şartlarda da olsa mutlaka kurtuluşunu sağlayacağının göstergesi olduğunu bildirdi. Garip,    Türk’ün bağımsızlığına göz dikenlerin dün olduğu gibi bugün de hüsrana uğrayacaklarını söyledi.

 Türk milletinin Kocatepe’den başlayıp Dumlupınar’da noktalanan büyük zaferle namus ve şerefine sahip çıkacağını ölümüne gösterdiğine dikkat çeken Garip,  haysiyet, namus ve şeref gibi değerlerle asla oynanmayacağını bütün dünyaya gösteren asil bir ecdadın evlatları olmanın onur ve gururunu yaşadıklarını da ifade etti.

 Garip, mesajında şunları kaydetti: “İşgalcilerin ve işbirlikçilerin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde unutamayacakları bir büyük dersin gurur dolu yıldönümünü ne acıdır ki; artan terör olayları ve peş peşe gelen şehit haberlerinin ardından gözyaşı döken anaların feryatları içinde kutluyoruz. 93 yıl önce bir büyük zaferle zulme, hıyanete ve sömürgeci heveslere karşı öldürücü darbeyi vuran ecdadımızın eşsiz kahramanlığı bizler için en büyük rehberdir. İnanıyoruz ki, Türk milleti zamanı geldiğinde haysiyetine, şerefine, vatanına ve namusuna göz dikenlere bir kere daha hak ettiği darbeyi vuracaktır. İman ve vatan sevgisinin ne olduğunu bilmeyenler elbette ki bunu anlamazlar. Aziz Türk milletinin bileğini bükemeyen hainlerin, günümüzde de yerli işbirlikçileri marifetiyle hayaller peşinde koşmaları beyhudedir. Bu düşüncelerle, vatanımıza göz dikenlerin kutsal topraklarımızdan sökülüp atıldığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin yıldönümünü kutluyorum. Büyük Önderimiz aziz Atatürk ve vatanı uğruna mücadele edenleri bir kere daha saygıyla yadediyorum.”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.