3 Gündür Mahsurdu!

3 Gündür Mahsurdu!

Denizli’de meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle 3 gündür şehir merkezine inemeyen çoban Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılmasını zeybek oynayarak kutladı.

A+A-

Kurtarılmasını zeybek oynayarak kutladı

Denizli geneline etkili olan kar yağışından dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cuma günü akşam saatlerinde Cankurtaran Mahallesi Dokuzoluk Mevkiinde bulunan 2 çobanın mahsur kaldığı ihbarını aldı. İhbar üzerine hemen harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri iş makineleri ile ihbarın yapıldığı bölgeye ulaşarak, çobanlık yapan Aydemir Çoban (65) ve Mesut Yamacı’yı (43) kurtardı.

 

“Keyfim yerine geldi” dedi zeybek oynadı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolu açması üzerine büyük sevinç yaşayan Aydemir Çoban, 3 gündür mağdur olduklarını anlatarak, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Allah bin kere razı olsun. Bizi kurtardılar. Yolumuz açıldı. Şimdi keyfim yerine geldi” diyerek zeybek oynamaya başladı. Mesut Yamacı ise ekiplere teşekkür ederek, “Osman Başkanımızdan Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin” dedi. Çobanlar daha sonra kendilerini kurtaran ekibi kısa süre misafir edip çay ikram ettiler.

 

Traktörleri de yolda kalmış

 

Cankurtaran Mahallesi Dokuzoluk Mevkiinde ağılları bulunan Aydemir Çoban (65) ve Mesut Yamacı’nın (43) yaklaşık 3 gündür bölgede mahsur kaldığı, yiyecekleri bittiği için önce traktörle şehir merkezine ulaşmaya çalıştıkları ancak yoğun kar nedeniyle bunu da başaramadıkları öğrenildi. Şehir merkezine ulaşmaya çalışırken yolda kalan traktör de Büyükşehir Belediyesi ekipler tarafından çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.