26 Öğretmen, 21 Akademisyen İhraç...

26 Öğretmen, 21 Akademisyen İhraç...

KHK ile Denizli'de 47 kişinin ihracı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi

A+A-

26 ÖĞRETMEN İHRAÇ 

OHAL kapsamında Bakanlar Kurulu çıkardığı son KHK ile Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevli ve çoğunluğu öğretmen 2 bin 585 personelin görevine son verdi. İhraç edilenler arasında Denizli’den 26 öğretmen var.  FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin yürütülen idari soruşturmalar kapsamında Türkiye genelinde 2 bin 585 eğitimci görevinden ihraç edildi. Akşam saatlerinde yayınlanan yeni KHK ihraçları listesine Denizli’den çok sayıda öğretmen de girdi. Pamukkale’den 12, Merkezefendi’den 8, Acıpayam’dan 2, Çivril, Çardak, Kale ve Tavas’tan 1’er eğitimci kamudan ihraç edildi.

PAMUKKALE’DEN 12 İHRAÇ

Son KHK’nın eğitimcilere yönelik ihraç listesinde en fazla sayıya sahip ilçe Pamukkale oldu. Pamukkale’de görev yapan A. Ö., A. Y., B.K. K, C.Ü., H.S., İ.E., İ.E., O.Ç., P.K., S.M., T.Y. ve M.B T. İsimli öğretmenler ihraç listesinde yer aldı.

MERKEZEFENDİ’DE 8 EĞİTİMCİ

Merkezefendi’de görev yapan A.G, E.Z, H.K, H.G, M.K, M.S, S.A. ve Z.A.  İsimli öğretmenler son KHK ihraçları arasında yer alan isimlerden oldu.

5 İLÇEDEN 6 İHRAÇ

Yeni KHK listesine göre Acıpayam’dan N.K, T.Ö, Çardak’tan Z.O., Çivril’den E.Ş., Kale’den Ş.O B. ve Tavas’ta görev yapan F.S. Meslekten ihraç edildi. 

 

PAÜ’DE 21 AKADEMİSYEN İHRAÇ!

PAÜ’de yapılan idari soruşturmalar neticesindeki ihraçlar sürüyor. Son KHK’da da 21 akademisyen var.  Türkiye genelinde çoğunluğu akademisyen 330 üniversite personelinin daha devletle ilişiği kesildi. 1 doçent, 11 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi ve 7 araştırma Pamukkale Üniversitesi’nden ihraç edildi.

İHRAÇ EDİLEN DOÇENT VE YARDIMCI DOÇENTLER

Doç. Dr. M.A.’nın yanı sıra Yardımcı Doçent Doktor unvanına sahip A. A. K., C.T., E.Ç., E.E., G.K., G. T. Ç., G. G., H.C. K., M.İ. T., S. M. ve S. E. Pamukkale Üniversitesi’nden ihraç edilenler arasına girdi.

7 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİNE İHRAÇ

Ayrıca PAÜ’de son kararname ile araştırma görevlisi olarak çalışan A.Ü., İ.Ö., G.D., M.D., N.K., S. E. ve V. T. Görevlerinden ihraç edildiler. Bu isimlerin yanı sıra ihraç listesinde yer alan bir başka isim de Öğretim Görevlisi F.E. oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.