21 Camide Şehitlerimiz İçin...

21 Camide Şehitlerimiz İçin...

Denizli Valiliği tarafından, Devletimizin bekası, birliği ve beraberliği için ülkemizin savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen, İlimizde 21 camide Hatm-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okutuldu.

A+A-

Denizli’de Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın koordinesinde, 19 ilçe ve toplam 21 camide bugün ikindi namazı öncesi Devletimizin bekası, birliği ve beraberliği için ülkemizin savunmasında canlarını feda eden başta geçtiğimiz günlerde Mardin’in Derik İlçe Kaymakamlığı görevini yürütmekte iken makam odasında uğradığı menfur terör saldırısında Şehit olan Muhammet Fatih Safitürk ve tüm şehitlerimiz için Hatm-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okutuldu.

 

 Vali Altıparmak ve Daire Müdürleri ile STK temsilcileri de Ulu Cami de İl Müftüsü Mehmet Aşık, Ulu Camii İmamı ve Müezzinleri tarafından okunan Hatm-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’i dinledi. Okunan Hatm-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim sonrası tüm şehitlerimiz ve Devletimizin bekası, birlik ve beraberliği için dua edildi. Merkezde Bayramyeri Cami’de, Ulu Cami ve Delikliçınar Yeni Cami diğer ilçelerde de merkez camilerde Hatm-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okutuldu.

 

İkindi namazının ardından Denizli Ticaret Borsası tarafından cami avlusunda vatandaşlara lokma ikramı yapıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.