2023 Hedefinde Kararlıyız

2023 Hedefinde Kararlıyız

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda 2017 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı üzerinde AK Parti Grubu adına konuşma yaptı. Şahin Tin; “Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırma konusunda kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğ

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2017 Yılı bütçesi üzerine AK Parti gurubu adına konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili Şahin Tin, konuşmasında 14 yıllık AK Parti iktidarında sanayici ve üreticilerin güven ve istikrar içinde yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Şahin Tin; “ Bir sanayi şehri olan Denizli, tekstilden turizme, mermerden enerjiye birçok alanda, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır. Geçtiğimiz dönem, meclisimizde yasalaştırdığımız Ar-Ge reform paketinin yürürlüğe girmesiyle yeni bir dönem başlamıştır. Ar-Ge Reformuyla birlikte sanayicilerimize ve üreticilerimize sağlanacak olan destek ticari ve teknolojik gücümüzü daha da artıracaktır. Ar-Ge Reform Paketi’nde birçok önemli eylem bulunuyor. Özellikle 10 tasarım personeli istihdam eden firmaların, Tasarım Merkezi kurabilecek olmasının, bir tekstil ve hazır giyim şehri olan Denizli başta olmak üzere, sanayi şehirlerimiz için ayrıca önemli olduğunu belirtmek isterim” dedi.

 

YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRİYORUZ

 

Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak en önemli unsurun, reel sektörün göstereceği performans olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin; “İcraatçı ve reformist bir hükümet olarak yatırım ortamının iyileştirilmesi, sanayicimizin önündeki yatırım engellerinin kaldırılması ve yerli yatırımların teşvik edilmesi kapsamında hükümetimiz üzerine düşen görevi titizlikle yapmaktadır. Hükümetimiz, ülkemiz açısından stratejik olarak büyük öneme haiz konularda ihtisaslaşmayı teşvik ederek, katma değeri yüksek teknolojik ürünler geliştirmenin yolunu açmıştır. Bu bağlamda Denizli’mizde Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Gıda Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurulması için çalışmalar yapılmaktadır. Denizli’de makina imalatı artık, tekstil ve mermer gibi yeni bir sektör konumuna gelmiştir. Denizli’de üretilen makinalar, birçok ülkeye ihraç edilmektedir” dedi.

 

YERLİ ÜRETİMİ GÜÇLENDİRİYORUZ

 

Milletvekili Şahin Tin; “Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da her fırsatta vurguladığı gibi üretim tabanlı olmayan hiçbir ekonomi, uzun vadede ayakta kalamaz. Ülkemizin geleceği için yerli üretim son derece önemlidir. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın ülkemizin rekabet gücünü, refahını artırmak ve sürekli kılmak için toplumun her kesimiyle, ilgili kurumlarımızla ve STK’larla işbirliği içerisinde, ulusal önceliklerimiz doğrultusunda önemli çalışmalar üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEKLER

 

İstanbul’da yaşanan terör saldırını da kınayan Milletvekili Şahin Tin; “Terör, İstanbul’da karanlık ve kalleş yüzünü bir kez daha gösterdi. Kahpece bomba patlatan insanlık düşmanı katiller, masum kardeşlerimizi şehit etti. İnsanlıktan nasibini almamışların kahpece saldırıları bu ülkenin kahraman evlatlarını yıldırmayacaktır. Sadece bu kirli tezgâhları kuranlar değil ihanet taşeronluğu yapan sözde aydın, siyasetçi, sanatçı ve gazeteci geçinen, alçaklarda bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Vatan savunmasında hayatını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize minnet duygularımı sunmak istiyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.