2016 Acıpayam için daha verimli olacak

2016 Acıpayam için daha verimli olacak

Acıpayam Belediyesi'nin 2015 yılı Faaliyet Raporu, Nisan Ayı Belediye Meclisi 2.oturumunda görüşüldü.

A+A-

Meclis Başkan Vekili Halil Pekdemir'in başkanlığında yapılan toplantıda belediyenin 2015 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Hulusi Şevkan tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

Acıpayam Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, gündemde ele alınarak görüşüldü.

Meclis üyelerinin sorularını da cevaplayan Başkan ŞEVKAN, daha sonra 2015 yılına dair belediye faaliyetleri hakkında meclis üyelerine detaylı bilgi verdi.

Belediye Meclis Üyeleri'nin, faaliyet raporu üzerindeki görüşlerini açıklamaları ile tamamlanan görüşmeler sonunda yapılan oylamada faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı  teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi:

‘’Nisan ayı ikinci oturumumuzda görüştüğümüz faaliyet raporunun onaylamasında destek veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz sizden aldığımız gönül oyları ile bizler daha çok çalışacağız. Ayrıca bu çalışmalarımızın mimarı olan dışarı da çalışan taşerondaki emekçi arkadaşlarıma ve belediye personelime yürekten teşekkür ediyorum. Meclisimizin ve komisyonlarımızın aldığı kararlar ile faaliyet raporundaki işlemlerimizi yaptık. Gerçekten halkımızın hizmetini hep beraber yerine getirmeye çalışıyoruz. 2016 yılı çok daha doğurgan ve üretken bir yıl olacak. En karamsar bakan arkadaşımızdan, en net bakan arkadaşımıza kadar hiç birinizin emeği boşa gitmeyecek. 2015 yılı içinde yaptığımız çalışmaları 2016 yılında 2.5 katına çıkarmak için daha fazla çalışacağız’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.