2 polis evde ölü bulundu!

2 polis evde ölü bulundu!

İstanbul Halkalı'da bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu.Kaynak: 2 polis evde ölü bulundu!

A+A-

Halkalı, Atakent Mahallesi, Orkide Sitesi’nde meydana gelen olay, bu sabah 3 polis memuru görevlerine gitmeyince ortaya çıktı. Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’nde çalışan R.K., Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Ç.O.T. ve S.M.’nin arkadaşları, meslektaşlarına telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak sonuç alınamayınca, araştırma başlatıldı. Arkadaşlarının ulaşamadığı polislerin, en son Küçükçekmece’de oldukları belirlendi. Üç arkadaşın, polislerden birinin yakınına ait Orkide Sitesi’ndeki evde kaldıkları bilgisine ulaşıldı.

 

Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne haber verildi. Arkadaşlarını arayan polislerle ilçe ekipleri adrese gitti. Zili çalan polisler, kimsenin cevap vermemesi üzerine, kapıyı kırdı. İçeriye giren ilçe ekipleri, meslektaşlarının hareketsiz olarak yattığını gördü. Hemen sağlık ekiplerine bilgi verildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ambulans görevlileri, R.K. ve Ç.O.T.’nin öldüğünü belirledi. Bilinci kapalı olan S. M. ise hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden polislerin cesetleri Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Ön bulgularda, polislerin zehirlendiği tespit edildi. Olayın sebebinin ve nasıl yaşandığının belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.