"İstiklal Marşımız Bizim Milli Değerimizdir"

"İstiklal Marşımız Bizim Milli Değerimizdir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, İstiklal Marşımızın kabulünün 94. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Milli değerlerimizden biri de İstiklal marşıdır. Milli değerleri bilmek, ecdadını tanımak ve onların hatıraları

A+A-

MHP  İl Başkanı Yasin Öztürk,  İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. Yılını kutladığımız bugün de en az o günkü kadar heyecanlı, coşkulu ve mutluyuz” diye konuştu.

Milli değerleri bilmek, ecdadını tanımak ve onların hatıralarını yaşamanın  milli bir görev olduğunu kaydeden Öztürk,  “Genç nesillerin iyi yetişmesi, milli şuur ve duygunun ayakta tutulması ancak bu görevlerin yerine getirilmesiyle mümkündür. İşte bu milli değerlerimizden biri de İstiklal Marşı’dır. İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. Yılını kutladığımız bugün de en az o günkü kadar heyecanlı, coşkulu ve mutluyuz. Dileğimiz İstiklal marşı yazmamıza neden olacak karanlık  dönemlerin bir daha geri gelmemesi ve Türk milletinin bin yıllık kardeşlik bağlarına ne pahasına olursa olsun arka çıkılmasıdır.

İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 94. Yılı sebebiyle büyük şair Mehmet Akif Ersoy ve bu bayrak uğruna şehit olan kahramanlarımızı, başta TBMM Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Marşını kabul eden TBMM üyelerini rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. " ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.