“Her Zaman Yanınızdayız”

“Her Zaman Yanınızdayız”

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği, toplum önderlerinden destek görmeye devam ediyor. Denizli’deki internet medyasını tek çatı altında toplayan YENİMEDYADER’e Denizli’nin ticaret ve sanayi dünyasından da tam destek geldi.

A+A-

YENİMEDYADER Denizli’deki internet gazetelerini tek çatı altında toplayan ve kentteki medya algısına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) kendini tanıtmaya ve destek görmeye devam ediyor.

 

Ankara’daki önemli ziyaretlerin ardından Denizli’deki ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden YENİMEDYADER üyeleri, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli İhracatçıları Birliği ve Denizli Ticaret Borsası başkanlarını ziyaret etti, yine destek mesajlarıyla karşılandı.

 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: GÜZEL BİR BİRLİKTELİK

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, YENİMEDYADER üyelerini makamında kabul etti. Denizli’nin medya alanındaki gelişmelerini yakından tekip ettiğini ve güzel gelişmeleri desteklerdiğini belirten Erdoğan, “Çok güzel birliktelik yakalamışsınız. Bu birlikteliğin Denizli’deki medya kalitesine de büyük katkı koyacağını düşünüyorum. Denizli’nin en büyük meslek örgütü olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız” dedi.

 

DSO BAŞKANI KEÇECİ: ÖRGÜTLÜ MÜCADELE VURGUSU VE DESTEK

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de YENİMEDYADER üyelerinin ziyaretinde örgütlü olmanın önemini vurguladı, “Sizler madem bu birlikteliği sağladınız ve hem kendiniz hem de kentiniz için en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz; bizler her zaman arkanızdayız. Örgütlü mücadele çok önemli, lütfen bunu hiçbir zaman bozmayın” diye konuştu.

 

DENİB İLE ORTAK ÇALIŞMA

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, ‘yeni medya’ kavramının artık tamamen yaşamın içinde olduğuna dikkat çekerken, günümüzün en büyük ticari platformlarından e-ticaret konusunda da YENİMEDYADER’e önemli görevler düştüğünün altını çizdi. Samimi ortamda geçen ziyarette birlikteliğin önemine vurgu yapan Kacasert, dernek ile birliğin ortak projeler geliştirebileceğine de değindi.

 

DTB BAŞKANI TEFENLİLİ: YANINIZDAYIZ

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili YENİMEDYADER’i kuruluşundan bu yana takip ettiğini kaydederken, “Çalışmalarınızı ve birlikteliğinizi yakınen takip ediyorum. Bu birlikteliğin, Denizlimize büyük kazanımlar sağlayacağından hiç şüphem yok. Bu birlikteliğin devamı ve gelişmesi için biz de Denizli Ticaret Borsası olarak her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

 

YENİMEDYADER BAŞKANI KURT’TAN TEŞEKKÜR

Ziyaretleri değerlendiren Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt, geçen haftaki Ankara ziyaretinden sonra devam ettikleri Denizli önderleri ziyaretlerinde de karşılaştıkları sıcaklığa teşekkür etti, şunları söyledi:

“Ziyaret ettiğimiz bütün başkanlarımız, bizleri büyük bir samimiyetle karşıladı. Her başkanımızdan ayrı ayrı destek mesajyları aldık. Bu desteklerin Denizlililerin kaliteli medya organlarına ulaşmasını sağlayacak iyi projelere dönüştürmeye çalışacağız. Yakın ilgilerinden dolayı, tüm üyelerimiz adına başkanlarımıza teşekkür ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.