“Hastalıklı beyinler en  ağır şekilde cezalandırılmalı”

“Hastalıklı beyinler en ağır şekilde cezalandırılmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, TBMM’nin açılışının 96’ıncı yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesaj yayınladı.

A+A-

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, mesajında  “Ulu Önder Atatürk’ün, milletin egemenliğinin ilan edildiği gün olan 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olması, tüm dünya çocuklarının bu bayram vesilesiyle bir araya gelmesi de çok anlamlıdır” dedi.

“ACİL DÜZENLEME YAPILMALI”

Çocuk istismarında yaşanan artışa dikkat çeken Garip, “23 Nisan’ı kutladığımız bugün çocuk istismarının boyutlarını gözler önüne seren haberler yüreklerimize dağlamaktadır.  Çocuk istismarının arttığını, şiddete, tacize, tecavüze uğrayan çocuk sayısında ciddi bir artış olduğunu üzüntüyle görüyoruz. Küçücük bedenlere dokunan kirli eller, çocuklarımızı hayattan koparan hastalıklı beyinler 23 Nisan’a gölge düşürmektedir.  Böylesine vahim bir olay siyasi kısır tartışmaların arasında kaybolmamalıdır. Bu noktada kötü niyetli kişileri çocuklarımızdan uzak tutacak tedbirler alınmalı, çocuk istismarına, çocuk cinayetlerine çok ağır cezalar verilmeli, konuyla ilgili yasalarda ivedilikle düzenlemeler yapılmalıdır.  Atamızın bizlere emaneti olan ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçisi olarak kabul ettiğimiz çocuklarımıza üzerinde bağımsız ve güven içinde yaşayabileceği bir vatan bırakmak, onları her türlü istismardan koruyabilmek, çocukluklarını yaşayabilecekleri, her birinin eşit şartlarda eğitim alabileceği bir ortam sunmak bizlerin asli görevidir. Bu vesileyle; TBMM’nin açılışının 96’ıncı yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; büyük lider Atatürk ve O’nun yol arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.  MESUT GÜLER

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.