“Gübre ve yemden KDV kaldırılacak”

“Gübre ve yemden KDV kaldırılacak”

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, çiftçilerle bir araya gelerek AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan gübre ve yemdeki KDV’nin kaldırılmasını anlattı.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, Pamukkale İlçesi’ndeki Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı Küçükdere, Haytabey, Belenardıç, Çeşmebaşı, Kavakbaşı, Yukarışamlı, Akçapınar, Gölemezli, Develi, Eymir, Yeniköy, Uzunpınar ve Akdere mahallelerini ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi. Çiftçilerle kahve toplantıları gerçekleştiren Milletvekili Adayı Yüceliş, AK Parti'nin seçim beyannamesinde çiftçiler için açıklanan destekler hakkında bilgi verdi. Nar hasadı yapan çiftçilerle de tarlada ziyaret eden Yüceliş, 13 yıldır olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinden sonra da üreticiye desteklerinin süreceğini söyledi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Yüceliş, geçmişte İl Genel Meclisi’nde görev yaptıklarını ve ziyaret ettikleri mahallelerimizi çok iyi bildiklerini belirterek, “Şimdi milletvekili adayı olarak tarlada çalışan çiftçimizle bir araya gelip vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Çiftçilerimizden mahsulleri hakkında bilgi alıyoruz. Çiftçilerimize Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun seçim beyannamesinde açıkladığı destekleri anlatıyoruz” dedi.

 

GÜBREDE % 18, YEMDE İSE % 8'LİK UCUZLAMA OLACAK

 

AK Parti Seçim Beyannamesi’nde açıklanan gübre ve yemden KDV'nin kaldırılması ve üreticiye yönelik vaatleri anlatan Yüceliş, “Böylelikle gübrede yüzde 18, yemde ise yüzde 8'lik bir ucuzlama olacak. Çiftçilerimizin kazançlarının bol olmasını diliyoruz ve mahsulden elde ettikleri karla da önümüzdeki günlerde aileleri ile birlikte huzurlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.