"Evsiz kimse kalmayacak"

"Evsiz kimse kalmayacak"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, TOKİ Babadağ Sitesini ziyaret etti. AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan, maddi imkanı kısıtlı olan vatandaşlara yönelik konut edindirme çalışmalarını anlatan Dr. Ramazanoğlu, evsiz kimsenin ka

A+A-

1 Kasım seçimleri öncesinde saha çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli merkez ile tüm ilçe ve mahallelerinde halkla buluşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Dr. Ramazanoğlu, TOKİ Babadağlılar Sitesi’nde mahalle halkıyla buluştu. 1 Kasım’da AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara geleceğini belirten Dr. Ramazanoğlu, "Türkiye koalisyonlarla yönetilmeyeceğini son seçimlerde gösterdi. 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde halkımızın oyları ile yine AK Parti 2001 yılındaki heyecan ve güçle yeniden iktidara yürüyecek" diye konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde verilen müjdeleri anlatan Dr. Ramazanoğlu, toplu konut projeleri ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

“Millet için çalışmaya devam edeceğiz”

 

Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, "Şu anda bulunduğumuz TOKİ Babadağlılar Sitesi gibi yeni dönemde Denizli'de yapılacak olan toplu konut alanları ile ev alma gücü olmayan, gelir düzeyi düşük vatandaşlarımız ev sahibi olacak. Bizler millet için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın eksiği ne ise onların bir an önce tamamlanması için çalışacağız" dedi. Konuşmaların ardından Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, mahalle halkıyla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret eden Dr. Ramazanoğlu, Pamukkale ve Merkezefendi Nüfus Müdürlüğü ile Mehmetçik Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.