"Denizli Büyükşehir Belediyespor'a iyi ki gelmişim"

"Denizli Büyükşehir Belediyespor'a iyi ki gelmişim"

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un genç yeteneklerinden 18 yaşındaki Alper Yazıcı, "Denizli Büyükşehir Belediyespor'a iyi ki gelmişim" dedi.

A+A-

Denizlispor’dan sezon başında Denizli Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan Alper Yazıcı, “Sezon başında Denizlispor'da ki büyüklerim Bu sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor'da oynamamın faydalı olacağını anlatmışlardı bugün bunu daha iyi anlıyorum. Denizli Büyükşehir Belediyespor'a iyi ki gelmişim” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un kendisi için büyük tecrübe olduğnu vurgulayan genç futbolcu, “Denizlispor'da profesyonel olduk fakat profesyonel olmakla her şey bitmiyor aslında her şey yeni başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor ile profesyonel bir lig de oynuyorum. Profesyonel lig tecrübesinin ne kadar önemli olduğunu oynarken görüyorum” diye konuştu.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR GENÇLER İÇİN FIRSAT

“Bu sezon kadroda benim gibi birçok genç arkadaşım var. Hem teknik kadro hem de yönetim gençlerin gelişimi için ellerinden geleni yapıyor” diyen Yazıcı, şunları söyledi:

“Denizlispor'da oynayan bir çok arkadaşım ile bu sezon Denizli Büyükşehir Belediyespor'da mücadele ediyoruz.Burada eksiklerimizi tamamlayıp profesyonel lig tecrübesi edineceğiz.Buradaki büyüklerimiz Denizli Büyükşehir Belediyespor sizler için basamak gelişiminizi tamamlayıp üst liglere çıkacaksınız diyorlar.Böylesine sıcak bir ortamda bulunmak biz gençleri daha çok motive ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor benim gelişimim için çok büyük katkı sağlıyor. Profesyonel maç eksiğimi tamamlayıp ileriki yıllarda Denizlispor'da oynamak istiyorum. Benim tek sevdam var o da Denizlispor yeşil siyah renkleri giymek benim için şereftir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.