''Güçlü Ekonomi İçin Yerli Üretim Şart''

''Güçlü Ekonomi İçin Yerli Üretim Şart''

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin MÜSİAD Antalya Şubesinin ev sahipliğinde yapılan bölgesel iş geliştirme toplantısına katıldı. Şahin Tin; “Milli Ekonomiyi güçlü tutmak için yerli üretimde, gelişimi ve başarıyı sürekli kılmak durumundayız” dedi.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD’ın Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla Antalya’da gerçekleştirilen beşinci Bölgesel İş Geliştirme Toplantısına katıldı. Toplantıya Denizli ilinin de içinde yer aldığı Türkiye geneli 2. bölgede yer alan MÜSİAD şubeleri ve üye firmaların temsilcileri katıldı.

Milletvekili Şahin Tin, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Denizli ilinden katılan sektör kurulları ve iş geliştirme komisyonu üyeleriyle birlikte MÜSİAD Denizli Şubesine kayıtlı firmaların açtığı stantları ziyaret etti.

Milletvekili Şahin Tin, MÜSİAD Antalya Şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu. “MÜSİAD her zaman ilkleri başaran bir sivil toplum kuruluşudur. Bugün Antalya MÜSİAD Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyon öncelikle yerli üretimin pazardaki payının daha da güçlenmesi bakımından son derece ciddi bir öneme sahiptir. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı, aslına bakıldığında tecrübelerin paylaşılması ve ikili iş görüşmelerinin yapılarak iş bağlantılarının kurulduğu bir Medine pazarının temel taşıdır. Her alanda gelişim için kararlı adımlar atmak zorundayız. Yerli üretimi güçlendirmek mecburiyetindeyiz. Kendine yeten ve ihtiyaç duyduğu her şeyini üretebilen bir ülke olmak bizim her zaman önceliklerimiz arasında. Allah’a şükür ki, Türkiye olarak sanayicilerimizin attığı cesur atılımlar sayesinde iç piyasaya yani kendi pazarımıza hakim olma konusunda çok önemli bir ilerleme ve mesafe kat ettik. Yeterli mi elbette değil ancak bu konuda sanayicilerimiz, işadamlarımız ve emek yoğun sektörlerin temsilcileri, yeni buluşları ve müteşebbis adımları sayesinde bizleri daha da güçlendirmişlerdir. AK Parti olarak bu anlamda üzerimize düşen tüm destekleri vermeye bizlerde devam edeceğiz. Sadece yurt içi pazarında değil, aynı zamanda yurt dışı pazarlarında da markalaşan ve güçlenen bir ülke konumuna geldiğimizi unutmamalıyız. Elbette bunlar bizler için sevindirici gelişmeler. Yeni pazarlara ulaşmak zaman zaman yaşadığımız kriz süreçleri içinde iyi bir fırsat kapısı olacağı bilinen bir gerçektir. Bizler başarılarla dolu bir geleceğe hep birlikte ilerlemeye yani başarıyı sürekli kılmaya devam etmek zorundayız. Onun için siyasi erkler olarak bize düşen sanayicimizin, üreticimizin zaman zaman yaşadığı tıkanıklıkları, yapısal değişikliklerle aşılmasını sağlamaktır. Bu manada bizler MÜSİAD gibi önemli bir misyon üstlenen tüm STK’larımızla birlikte çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle MÜSİAD Denizli Şube Başkanımız, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon üyesi olan firmaları bu anlamlı organizasyonda yer aldıkları için kutluyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.